Een rijker leven dankzij fotografie

Wouter maakt zelf de mooiste foto's en deelt die passie graag met anderen. In een uitgebreide workshopreeks haalt hij collega's het beste uit hun camera te halen.

Een rijker leven dankzij fotografie

Wouter werkt al vele jaren als bewegingsagoog bij ASVZ en heeft een passie voor fotografie. Binnen ASVZ Vitaliteit deelt hij deze passie met zijn collega’s door het geven van workshops. Wouter: "Het is mooi dat ASVZ medewerkers stimuleert om naast hun werk tijd vrij te maken voor hun hobby. Dit helpt mij bij het behouden van een goede werk-privébalans. Een leuke bijkomstigheid vind ik dat ik hierdoor collega’s leer kennen die ik anders wellicht nooit had ontmoet. Dit versterkt de band tussen collega’s en draagt bij aan een positieve werksfeer.”

Ontspanning
Wouter vindt het waardevol om zijn passie voor fotografie met collega’s te delen. “Ik haal er veel voldoening uit om collega’s kennis te laten maken met fotografie en iets te leren. Fotografie is een verlengstuk van jezelf en ik deel dat graag met anderen. Tijdens de workshop gaat het niet alleen om de foto’s, maar vooral om de beleving. Het helpt collega's te ontspannen, minder stress te ervaren, en even niet met werk bezig te zijn maar met zichzelf. Dit zorgt voor nieuwe energie en een frisse blik die ze meenemen in hun werk.”

(lees verder onder de foto)

Nieuwe prikkels
“Ik zou graag fotografie integreren in mijn werk als bewegingsagoog. Bijvoorbeeld bij sportevenementen en om aan de buitenwereld te laten zien wat bewegingsagogie precies is. Voor nu geniet ik van de afwisseling bij ASVZ als bewegingsagoog én vitaliteitstrainer. Dit geeft mij nieuwe prikkels en energie, en dat motiveert me enorm!”

Doe jij mee?
ASVZ Vitaliteit is er voor alle medewerkers van ASVZ. Er zijn diverse activiteiten waaruit je kunt kiezen. Wil je meedoen? Bekijk alle mogelijkheden op: www.asvzvitaliteit.nl.

Laat een reactie achter

Aangeboden activiteiten

Klankschaalsessie

Klankschaalsessie

door Anja Rozen

BEKIJK
Energetische behandeling

Energetische behandeling

door Debby Stam

BEKIJK
Vogelhut Fotografie

Vogelhut Fotografie

door Wouter Faasse

BEKIJK

Zoeken

© Copyright 2024 ASVZ | Privacy statement